Оплата і доставка

Оплата замовлення

     Оплату замовлення здійснюєте на картку банку або розрахунковий рахунок.
     Після того, як Ви зареєстрували замовлення, ми відправимо Вам реквізити для перерахунку коштів, і чекаємо підтвердження оплати. Тоді замовлення обробляється і відправляється протягом двох робочих днів після оплати.
     Ми не відправляємо замовлення накладним платежем.
 
 
Доставка замовлення
     Коли Ви формуєте своє замовлення, просимо вказати зручний для Вас спосіб доставки будь-якою компанією - перевізником (Автолюкс, Делівері, Ін-Тайм, Нова Пошта, Укрпошта...). Якщо у Вашому місті є кілька офісів компанії - перевізника, то вкажіть адресу та номер відділення, за якою Вам буде зручно забрати замовлення.
 
 
Самовивіз
     Забрати замовлення Ви можете у нашій майстерні за адресою: м. Рівне, вул. Курчатова 9, попередньо зателефонувавши 067-154-57-33, та погодивши час приїзду.
 
     Зверніть увагу! Вартість доставки перевізником не входить у ціну товару. Оплатити її вартість Ви зможете при отриманні замовлення. При замовленні від 2000 грн. доставка в межах України - безкоштовна. Ми відправляємо замовлення в будь-яку країну. Для замовлення в інші країни, крім України, зв'яжіться з нами для обговорення терміну та варіанту доставки.
 

Останні надходження