Про нас

     Майстерня свят "Adelin Hill" була створена в 2011 році і всі ці роки ми даруємо задоволення та посмішки нашим клієнтам.

     Основним напрямком нашої роботи є організація та координація свят, ювілеїв, корпоративів, днів народжень та весіль. Наше головне завдання створити для Вас свято, яке залишиться цінним і яскравим спогадом для Вас та Ваших рідних. Наші послуги розпочинаються з розробки ідеї та створення індивідуального сценарію і закінчуються координацією роботи усіх спеціалістів на майданчику.

Комплексне оформлення свят

     Наші декоратори мають бездоганний смак та багатющий досвід роботи. Працюючи над кожним новим проектом, ми як чарівники, створюємо неповторну казку, наповнену ароматами квітів, радістю, щастям і коханням.

Школа весільного бізнесу

 

Пошиття суконь

     "Adelin Hill" є виробником хрестильних, дитячих, випускних, вечірніх, суконь для дружок, весільних суконь будь-якої складності. Ваші мрії відносно сукні ми перетворимо у вишукані творіння. Починаючи з екскізу, вибору тканини і фурнітури і аж до готового виробу, ми працюємо над найменшими детальками. Це все для того, щоб у Ваш день Ви були неповторною. Краще, що з'явилось на ринку текстилю ми використали для створення наших суконь.

Білизна: халати, пеньюари

     У нас Ви можете замовити розкішну спідню жіночу білизну, яку ми шиємо з тонкого витонченого мережива. Додаючи атласні пояски, зав'язки, перлинки, ми додамо Вам впевненості, жіночності, ніжності. Неповторний дизайн, якість, стиль, оригінальність - це ті характеристики, яким відповідає наша білизна. Не відмовляйте собі в розкоші! Будьте бажаною!

Прикраси для волосся

     Наші дизайнери виготовляють для Вас прикраси ручної роботи з кристалів Swarovski, гірського кришталю, натуральних перлин, чеських намистин та бісеру. Віночки, приколки та гребінці виготовлені з польських та італійських квітів. Наші аксесуари будуть стильним довершенням вашого образу. А пов'язочки додадуть Вам ніжності та легкості. З сережками від нашого інтернет-магазину Ви будете цікавими, стильними, загадковими. Ми виготовляємо найскладніші новинки за останніми тенденціями моди. Наші сережки елегантні, вони не втрачають свою красу і свій чарівний вигляд.

Метелики, галстуки

     Є класичні аксесуари, які ніколи не виходять з моди і є невід'ємною частиною дрес-коду - це галстуки та метелики. Ми виготовляємо їх з різних видів тканин, які не зношуються та не втрачають форму: королівський атлас, креп-сатин, мішковина, джинс, котон, льон, габардин, твід. Швиденько пошиємо Вам галстук чи метелик будь-якого розміру та відтінку, якщо Ви не знайшли те, що шукали.

Весільні аксесуари

Останні надходження